ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 30. JULI 2014
Anfi Gruppen krever en fordobling av innsatsen mot svindel av turister på Kanariøyene. Her timeshare-anlegget Anfi del Mar i Arguineguin på Gran Canaria. Foto: Anfi Gruppen
Anfi Gruppen krever en fordobling av innsatsen mot svindel av turister på Kanariøyene. Her timeshare-anlegget Anfi del Mar i Arguineguin på Gran Canaria. Foto: Anfi Gruppen

Timeshare-selskap vil ha økt innsats mot svindel på Kanariøyene

Etter arrestasjonene av 15 timeshare-svindlere på Gran Canaria i forrige uke, går timeshare-selskapene RCI og Anfi Gruppen ut med en støtteerklæring til alle politiaksjoner mot turistsvindel.

Det store, internasjonale timeshare-selskapet RCI krever nå “renhet” i turistsektoren.

Svindelen rammer og skader bildet av en destinasjon som lever av turisme, skriver Anfi Gruppen, som driver timeshare-anlegg i Mogán kommune sørvest på Gran Canaria, og er deleid av nordmenn, i en pressemelding.

Ønsker dobbel innsats

Anfi Gruppen ber om årvåkenhet og en fordobling av innsatsen mot de som opptrer utenfor loven, og applauderer politiaksjonen på Gran Canaria.

Selskapet vil at det skal gjøres en innsats for å “beskytte alle turistene fra dårlig praksis”, skriver de i pressemeldingen.

Det endelige målet bør være å stoppe handlingene til noen få som gjør stor skade på industrien, på øya og den regionale økonomien, skriver de videre.

Anfi Gruppen krever at det blir gjort videre etterforskning for å avklare alle kriminelle handlinger.

Nesten 100 timeshare-anlegg

Timeshare-industrien har nærmere to millioner kunder som oppholder seg i oppimot 100 timeshare-anlegg på Kanariøyene hvert år, ifølge organisasjonen RDO (Resort Development Organisation).

Nyheten om politiets arrestasjon av 15 timeshare-svindlere på Gran Canaria har blitt spredd i et stort antall nyhetsmedier i Norge og Sverige etter at Canariajournalen.no skrev om det. En nordmann skal være blant de arresterte.

ANNONSE

Veldedighetskonsert for brannofre i Arguineguin

23.11.2019 21:00 - 23.11.2019 23:00

Veldedighetskonsert for brannofre på Plaza Perez Galdos i i Arguineguin
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE