ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny

Overnatting på Gran Canaria

Övernattning på Gran Canaria

Det fins noe for ethvert budsjett for de som søker overnatting på Gran Canaria.

Hotellprisene har steget med 15 prosent på Kanariøyene

Hotellpriserna har stigit med 15 procent på Kanarieöarna

Fra mai i fjor til mai i år har gjennomsnittsprisen for hotellovernattinger på Kanariøyene steget fra 98 til 113 euro per natt. Kanariøyene har hatt den største prisstigningen av alle regionene i Spania.

Hotellprisene på Kanariøyene har steget dobbelt så mye som i hele Spania

På Kanariøyene har overnattingsprisene på hoteller steget med 8,9 prosent fra oktober i fjor til oktober i år. I hele Spania er prisøkningen på 4,8 prosent.

Går inn for å lokke flere unge turister til Gran Canaria

Hovedgruppen av turister på Gran Canaria er over 45 år gamle. Gran Canarias turistråd ønsker å tiltrekke seg flere unge, nordiske og tyske turister i 2017. 

Gran Canaria tjener 450 millioner euro på turister fra Norden i år

Fra januar til oktober har det kommet cirka 40.000 flere turister til Gran Canaria enn i fjor, og turistene fra Norden bruker mer penger på Gran Canaria enn turister fra andre land.

Radisson Blu-hotell åpner i Mogán på Gran Canaria i 2016

Carlson Rezidor skal åpne hotellet Radisson Blu Resort Mogán i Puerto de Mogán sørvest på Gran Canaria i fjerde kvartal 2016.

Kanariøyene har investert to milliarder euro i fornying av turistanlegg

Modernisering av turismen på Kanariøyene er godt i gang. To milliarder euro er investert, og hoteller med til sammen 50 000 sengeplasser er hittil fornyet.

ANNONSE
ANNONSE
Her er topplistene over Spanias beste hoteller

Spanias beste hoteller i åtte kategorier  er kåret av reiseportalen Trip Advisors lesere. Et hotell på Gran Canaria er på tredjeplass i hovedkategorien, Spanias beste hotell.

Hotellkjeder vil bygge 15 nye hoteller sør på Gran Canaria

Tre selskaper som driver innen turisme kan realisere planer om til sammen 15 nye hoteller på sørsiden av Gran Canaria når regionsregjeringen har endret loven om turismemodernisering.

Kanariøyene tillater bygging av firestjerners hoteller

Regionsregjeringen på Kanariøyene er i ferd med å endre loven om turismefornyelse slik at det blir tillatt å bygge nye hoteller av firestjerners kvalitet.

Øyrådet på Gran Canaria vil fordoble turistkapasiteten

Antallet turistsenger på Gran Canaria kan økes fra 138 000 til maksimalt 260 000, ifølge en analyse for en tilpasning av forvaltningsplanen på øya.

Åpner Hard Rock Hotel på Tenerife

Et Hard Rock Hotel med 637 rom skal åpne i Adeje på Tenerife i 2016. Nylig ble en Café del Mar-avdeling med Chill out-musikk åpnet i samme område.

Flere velger alt inkludert under ferier på Kanariøyene

Drøyt en av tre turister, 35 prosent, valgte pakkereiser med fly, overnatting og alle måltider inkludert under ferieopphold på Kanariøyene i årets tredje kvartal.

ANNONSER