Mange fallulykker på Kanariøyene i går

En kvinnelig turgåer ble skadet i en fallulykke i Mogán på Gran Canaria, og det var flere andre fallulykker på Kanariøyene under gårsdagen.

Redningshelikopter på Gran Canaria.

Redningshelikopter på Gran Canaria.

En 58 år gammel kvinne falt og fikk bruddskader i et bein under en fjelltur på Camino Los Azulejos i Mogán kommune sørvest på Gran Canaria fredag ettermiddag, skriver nødsentralen i en pressemelding.

Nødsentralen ble varslet om ulykken klokken 16.51. Ulykken skjedde i et vanskelig tilgjengelig område, og et redningshelikopter ble sendt ut.

Kvinnen ble hentet av redningshelikopteret og fraktet til en ventende ambulanse som kjørte henne videre til sykehuset Clinica Roca i San Agustín.

Fallulykke på Tenerife

En annen turgåer, en 60 år gammel kvinne, ble skadet i et fall på turstien Camino La Coronela i Garachico kommune på Tenerife i går.

Brannmannskap som rykket ut reddet kvinnen, og bar henne til en ventende ambulanse som kjørte henne til sykehuset Hospital del Norte.

Fallulykke på Fuerteventura

På Fuerteventura rykket et redningshelikopter ut i går for å redde en kvinne som falt og skadet seg under en fottur langs Agua Liques-veien mot  La Pared i Pájara kommune.

 Den 41 år gamle kvinnen ble moderat skadet i fallet.

Andre folk som befant seg på stedet hadde båret henne til et trygt område før helikopteret ankom og fraktet henne til Fuerteventuras lufthavn.

En ambulanse kjørte kvinnen videre til Hospital General de Fuerteventura.

Falt mot klippe ved badestrand

Ved La Hornilla-stranden i Candelaria kommune på Tenerife fikk en 50 år gammel mann alvorlige hodeskader da han falt, eller hoppet og traff en klippe.

Mannen ble reddet og fraktet med ambulanse til universitetssykehuset Nuestra Señora de Candelaria.

Falt fra fasade

En 71 år gammel mann ble moderat skadet da han falt fra en husfasade i Santa Ursula på Tenerife i går.

Mannen er innlagt på universitetssykehuset Hospiten Bellevue.

Paragliderulykke

En paragliderpilot ble moderat skadet i et fall i Adeje på Tenerife i går.

Den 35 år gamle mannen fikk bruddskader i beina i fallet.

Han ble reddet og er lagt inn på universitetssykehuset Hospiten Sur.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!