Snart starter parkeringskaoset i Arguineguín

Mandag 27. august skal byggingen av et nytt parkeringshus starte ved den offentlige legevakten i hjertet av Arguineguín, og det blir parkeringsforbud i området mens byggingen pågår.

Blå og gule firkanter: legevakten (Centro de Salud) i Arguieguín. Gulmerket: 40 min. parkering for brukere av legevakten. Grønnmerket: Her kan du parkere. Rødstiplet: Fotgjengerrute. Ill: Mogán kommune

Parkeringshuset får plass til 486 biler, og de første 90 minuttene blir det gratis parkering.

Det får to etasjer under bakken og et torg på taket med kiosk, lekeplass, sportsområde med trimapparater, rekreasjonsområde, skyggeområder og vegetasjon. Det fins også planer om et fremtidig bibliotek og et ungdomssenter.

Arealet blir på 7800 kvadratmeter. Regionsregjeringen på Kanariøyene har innvilget økonomisk støtte til byggingen med 90 prosent av totalsummen.

Byggetiden er beregnet til 23 måneder. Mens det bygges er det mulig å parkere på gaten i boligsoner og i Carmita Hernández-gaten og Ithaisa-gaten.

Brukere av legevakten kan parkere i Damasco-gaten i opptil 40 minutter. To parkeringsplasser for bevegelseshemmede fins nær inngangen til legevakten.

Resirkuleringskonteinere blir flyttet til Damasco-gaten og Carmita Hernández-gaten.

Tags