Nyland holdt nullen for Sevilla i Las Palmas

Den norske målvakten Ørjan Nyland holdt målet rent for fotballaget FC Sevilla da de møtte UD Las Palmas på Gran Canaria Stadium i dag, søndag.

Ørjan Nyland holdt målet rent for fotballaget FC Sevilla da de møtte UD Las Palmas på Gran Canaria stadion i dag.

Gran Canaria Stadium i Las Palmas.

Kampen endte 0-2 i Sevillas favør.

Las Palmas spilte nesten hele hjemmekampen med ti spillere på banen i og med at Saúl Coco ble utvist like etter at kampen startet.

I tillegg pådro Las Palmas seg tre gule kort i første omgang.

Sevilla-spilleren Soumaré fikk gult kort i andre omgang.

En-Nesyri sendte Sevilla i ledelsen etter 42 minutter. Lukébakio satte inn det andre målet etter 92 minutter.

Las Palmas hadde noen gode målsjanser til tross for at de var undertallige, og Nyland fikk en del å henge fingrene i mellom stengene.

Sevilla lå på 14. plass på tabellen med 34 poeng før kampen, og Las Palmas på 12. plass med 37 poeng. Nå har lagene lik poengsum.

Las Palmas var oppe på en 8. plass tidligere i sesongen, men har tapt mange kamper i det siste og falt nedover på tabellen.

Norske spillere i La Liga

Ørjan Håskjold Nyland (33) fra Volda er en av fem norske fotballspillere i La Liga, eliteserien i Spania.

Han ble førstemålvakt for Sevilla i fjor, og har mange landslagskamper bak seg på det norske fotballandslaget.

Dette er de fem norske fotballspillere i La Liga for tiden:

Håskjold Nyland spiller for Sevilla, Alexander Sørloth for Villareal, Jørgen Strand Larsen for Celta Vigo, Alexander Gurendal for Valencia, og Bryan Fiabema for Real Sociedad.

Det vil si at det kan være muligheter for å se fem norske spillere på banen for fem forskjellige lag på Gran Canaria i løpet av en sesong når Las Palmas har hjemmekamper, så fremt de norske spillerne får spilletid.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!

Tags