Arrestert for flere tyverier fra hotellgjester i Puerto Rico

Politiet har arrestert en mann som er mistenkt for flere tyverier fra et hotell i Puerto Rico, som ligger i Mogán kommune på Gran Canaria.

Tyverier fra hotell i Puerto Rico på Gran Canaria.

Politibil fra Guardia Civil.

Den 56 år gamle mistenkte ble arrestert 16. februar etter å ha begått et tyveri i hotellet den samme dag, skriver Guardia Civil i en pressemelding.

Politiet tok imot den første anmeldelsen 30. desember.

Anmeldelsen gikk ut på at noen hadde tatt seg inn i et rom i hotellets andre etasje via balkongen og stjålet en iPad og penger.

I januar og februar kom det flere anmeldelser fra hotellgjester som hadde blitt bestjålet med samme fremgangsmåte på det samme hotellet.

Politiet studerte videoopptak fra flere kameraer, og kunne se en person ta seg opp på balkonger og sjekke vinduer og dører til han fant noen som sto åpne eller ikke var låst.

Den mistenkte ble deretter identifisert og arrestert, og skal fremstilles for en dommer.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!