Mann arrestert for kokainsalg på kjøpesenter i Puerto Rico

Lokalpolitiet har arrestert en mann som er mistenkt for å selge kokain på Puerto Rico kjøpesenter sørvest på Gran Canaria, det eldste av kjøpesentrene nede på dalbunnen.

Narkotikahandel er et kjent problem på Gran Canaria.

Arkivfoto

Sju småpakker med kokain og 120 euro ble beslaglagt.

Arrestasjonen skjedde om kvelden 3. januar.

Politiet rapporterer at de observerte to menn som håndhilste svært lenge, og fattet mistanke om at det pågikk et narkotikasalg.

Da de ble oppmerksomme på politiet, forsøkte de to å forlate stedet i hver sin retning, men politiet fikk raskt tak i den ene mannen.

Han hadde to poser med sju småpakker kokain, to telefoner og 120 euro i 20 euro-sedler på seg.

Den pågrepne ble spurt om den andre mannen, og svarte at det bare var en slektning som fikk penger til mat.

Den andre mannen, som ble funnet i en pub, skal ha forklart at de bare hilste på hverandre.

Den mistenkte selgeren ble tatt med til lokalpolitiets hovedkvarter, og deretter til Guardia Civil i Puerto Rico, hvor han ble holdt i forvaring til han ble fremstilt for en dommer.

Det er en kjent sak blant mange som har oppholdt seg på kjøpesenteret sene kvelder at det pågår en hel del narkotikahandel på og rundt senteret.

Det er allikevel ikke så ofte at politiet går ut med informasjon om pågripelser av selgere.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!