Nye ferieboliger klare for utleie i Patalavaca på Gran Canaria

Det norske eiendomsselskapet Axer Eiendom har totalrenovert en boligblokk i Patalavaca ved Arguineguín i Mogán kommune sørvest på Gran Canaria.

Gran Canaria_Patalavaca_leilighet

God utsikt til solnedgangen.

Etter vel halvannet års arbeid står den første satsingen på Gran Canaria til den norske boligutvikleren, ferdig.

-Vi har godkjenning for utleie til turister, og tanken er at vi skal leie disse ut som ferieboliger, opplyser selskapet til Canariajournalen.

Boligblokken har 17 ferieleiligheter, heter Palmera Sea View, og ligger et stykke opp i fjellsiden, opplyser selskapet i en pressemelding.

Hver leilighet i bygningen består av stue, kjøkken, soverom, bad og egen solfylt terrasse med utsikt, og skal være møblert og utrustet med alt nødvendig utstyr.

Det skal også være felles badebasseng og parkering.

-Vi har etablert et utleieselskap som tar seg av utleien, sier Borger Borgenhaug, eier og styreleder i Axer Eiendom i pressemeldingen.

Selskapet opplyser at de først og fremst retter seg mot skandinaviske turister.

Dette er Axer Eiendoms første satsing på Gran Canaria.

-Eiendommene Axer utvikler har alle de kvalitetene som er nødvendig for å tilfredsstille et kresent nordisk marked. Da er det snakk om solid standard, svømmebasseng, havutsikt, gode solforhold og kort vei til sjøen, sier Borgenhaug.

Eier og styreleder, Borger Borgenhaug, er godt fornøyd med hvordan Palmera Sea View er blitt. Foto: Axer Eiendom

Selskapet har også planer om å etablere to blokker med utleie av ferieboliger i sentrum av Arguineguín, med over 50 leiligheter til sammen, opplyses det.