To arrestert for tvangsprostitusjon av mindreårig på Gran Canaria

To personer er arrestert for å ha tvangsprostituert en mindreårig i Playa del Inglés.

Arrestert for tvangsprostitusjon av mindreårig på Gran Canaria.

Politiet stilte mannsterke ved aksjonen i Ingenio.

En av de arresterte er også mistenkt for narkotikahandel og ulovlig våpeninnehav.

Arrestasjonene ble gjort under operasjon Amade, skriver Guardia Civil i en pressemelding.

Guardia Civil i Las Palmas samarbeidet tett med lokalpolitiet i Ingenio i etterforskingen.

Sexklubb i Playa del Inglés

Arrestasjonene ble foretatt 24. juni.

Etterforskningen startet etter at en mindreårig anmeldte at hun hadde blitt seksuelt utnyttet i et lokale i kjøpesenteret Cita i Playa del Inglés, der det var en slags sexklubb.

Etterforskerne samlet tilstrekkelig med bevis på at det hadde pågått seksuell utnyttelse av en sårbar mindreårig, opplyser politiet.

Mann og kvinne

De arresterte er en mann som drev klubben, og en 23 år gammel kvinne som skal ha fanget den mindreårige og presset henne til å selge sex.

Politiet hevder at kvinnen tok en andel av pengene fra sexsalget, og at hun også har drevet med narkotikasalg i tettstedet El Carrizal i Ingenio kommune.

Det mistenkes at hun hadde en annen mindreårig til å selge narkotika for seg.

Under en husgjennomsøking i kvinnens hjem, fant politiet en mindreårig på under 14 år som hadde rømt fra et ungdomssenter.

Foto: Guardia Civil

Det ble også funnet narkotika av forskjellig slag, blant annet crack og hasj. Dessuten veieutstyr, en stor sum penger, og et ulovlig elsjokkvåpen.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!