Ulovlig drift av bilutleie i Playa del Inglés

San Bartolomé de Tirajana kommune har startet en prosess for å stenge tre bilutleier som drives uten lisens i Playa del Inglés sør på Gran Canaria.

Bilutleie på Gran Canaria.

For å drive bilutleie kreves lisens.

Det er Autos Omega, Jet2 Cars og Secret Rent a Car som skal stenges og forsegles, opplyser Davinia Ramírez, ansvarlig for urban planlegging i kommunen, i en pressemelding.

Disse har drevet virksomhetene i et kommersielt lokale i en boligblokk i Avenida de Tirajana, og på en parkeringsplass ved Yumbo-senteret der det er satt opp mobile kontorer.

Ordren om stenging kom etter at det lokale politiet hadde utført inspeksjoner og levert inn en rapport om virksomhetene.

Rapporten slår fast at de ikke har kommunal lisens, og utleierne har heller ikke gitt svar på tidligere krav i tilknytning til oppstart av aktiviteten.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!

Tags