Ny arrestasjon av narkotikaselger i Puerto Rico kjøpesenter

Lokalpolitiet har gjort nok en arrestasjon av en narkotikaselger i Puerto Rico kjøpesenter, som ligger i Mogán kommune sørvest på Gran Canaria.

Shoppingsenter Puerto Rico i Mogán kommune på Gran Canaria.

Shoppingsenter i Puerto Rico.

Den mistenkte mannen ble tatt på fersken og arrestert av Mogáns lokalpoliti litt etter klokken 20.30, tirsdag den 23. januar.

Mange turister og fastboende har observert at narkotikasalg florerer på kveldstid på og ved det eldste av kjøpesentrene som ligger nede i dalbunnen.

Tidligere har det vært tynt med informasjon fra politiet om arrestasjoner.

8. januar ble det imidlertid rapportert om arrestasjon av en mistenkt kokainselger på senteret, og i dag rapporterte Mogán kommune om nok en arrestasjon.

I det siste tilfellet var det to sivilkledde politibetjenter som drev overvåking på senteret som foretok arrestasjonen tirsdag kveld.

En av betjentene observerte en mann som han fattet mistanke til i andre etasje på senteret.

En pose ble overlevert til en annen person, og de to gikk hver sin vei.

Politiet fant sedler av valør 50, 10 og 5 euro på den mistenkte selgeren, et beløp som tilsvarer markedsverdien på narkotikaen.

Den arresterte ble overlatt til Guardia Civil og er satt i forvaring frem til han fremstilles for en dommer.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!