Torgplass på Tenerife renoveres for 1,5 millioner euro

Plaza del Parque La Granja i Santa Cruz de Tenerife skal renoveres for over 1,5 millioner euro.

Parque La Granja, Santa Cruz de Tenerife.

Parque La Granja, Santa Cruz de Tenerife.

Renoveringen omfatter blant annet en reaktivering av den delen av offentlig plass på torget som ikke er i bruk i dag for igjen å gjøre området fullt tilgjengelig for folk.

Styret for byplanlegging har levert en positiv rapport for prosjektet 6. november, opplyser kommunen.

Posjektet ble godkjent av kommunestyret på mandag 13. november, og en kontrakt er tildelt for arbeidene som skal utføres i den ambisiøse ombyggingen av parken.

Fortau skal fikses, fysiske hindringer skal fjernes for å forbedre tilgangen til torget,  og nye grøntområder skal etableres.

Nye utemøbler, energieffektiv belysning, skyggeområder og en møteplass er også inkludert i planene.

Foto: Turistrådet på Tenerife.

En betongkonstruksjon hvor det har vært et kunstig vannfall og beplantning skal gjenføres til sin opprinnelige funksjon.

Skisse fra kontoret for byplanlegging.
Luta de serpentes (slangekamp) av José de Guimarães er en av flere skulpturer på torget.

Parque de la Granja i Santa Cruz de Tenerife ligger mellom Avenidas de Belgium, Madrid og Benito Pérez Armas, svært nær inngangen til byen på grunn av tilgangen fra TF-5.

Parken har et areal på 64 310 kvadratmeter og ble bygget i 1976.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!