82-åring kjørte i hjel fotgjenger på Gran Canaria

En 82 år gammel bilfører kjørte onsdag kveld på en 55 år gammel kvinne på en fotgjengerovergang i Vecindario, Gran Canaria.

ambulanse suc

Ambulanse på Kanariøyene.

Kvinnen falt i bakken foran bilen da hun ble truffet.

Bilføreren gikk ut av bilen, men glemte å sette på håndbrekket slik at bilen rullet fire meter av gårde med kvinnen sittende fast under bilen til den stoppet ved en rundkjøring, skriver avisen La Provincia.

Hun ble erklært død på stedet av ambulansepersonell som rykket ut, skriver nødsentralen i en pressemelding.

Ulykken skjedde i Avenida del Atlántico ved 20-tiden.

82-åringen har angivelig gyldig førerkort, og testet negativt for alkohol.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!