Nå kan turister og innbyggere gi innspill til utviklingen av Playa de Mogán

Mogán kommune sørvest på Gran Canaria åpner for innspill fra innbyggere og turister til en moderniseringsplan for Playa de Mogán.

Playa de Mogán

Playa de Mogán: Har du vært her noen gang?

Andre fase av planen skal utformes, og det er dette folk kan gi innspill til via kommunens nettsider, mogan.es.

Det blir kalt en plan for modernisering og forbedring av kompetanseevnen.

Første runde av planen ble utviklet sammen med det offentlige selskapet Gesplan, og ble åpnet for innspill fra innbyggere og turister i 2019.

Nå kan folk igjen komme med ideer, oppfatninger og forslag til hva som bør gjøres for at Playa de Mogán skal bli "snillere og mer inkluderende, mer miljøvennlig, og med mer respekt for mangfold", som kommunen uttrykker det i en pressemelding.

Det er laget spørreundersøkelser for tre grupper mennesker på kommunenes nettsider:

En for de som bor eller jobber på stedet, en for folk som besøker Playa de Mogán, og en for turister som har ferieopphold der.

Spørreundersøkelsen finnes på spansk og engelsk. I tilknytning til spørreundersøkelsen og planen, skal kommunen arrangere arbeidsmøter som tar for seg byplanlegging, innbyggermedvirkning, og arbeid med spesifikke elementer ved Playa de Mogán fra ulike synspunkt.

Undersøkelsen finner du HER . Som turist klikker du inn på Tourist surveys. (Ha tålmodighet med oss, ikke vårt verk).

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!