To drept og 17 skadet i trafikken på Kanariøyene denne helgen

Flere alvorlige ulykker inntraff på Kanariøyene fra fredag til søndag.

Bilulykke i Granadilla på Tenerife

Fra ulykken i Granadilla i dag tidlig.

To motorsyklister omkom i to trafikkulykker på Tenerife og Gran Canaria, skriver nødsentralen i pressemeldinger.

Fem personer har i tillegg blitt skadet i fire andre motorsykkelulykker på Tenerife og Gran Canaria.

Tolv personer ble også skadet i fem bilulykker på Tenerife.

I tillegg til trafikkulykkene, har en person som kjørte en gummibåt på et skjær på Gran Canaria blitt skadet, en turgåer fikk bruddskader i et fall og måtte reddes med helikopter på Tenerife, og en person fikk hodeskader av et steinsprang på Tenerife.

Mandag morgen var det en trafikkulykke i Granadilla på Tenerife der en kvinne ble skadet.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!