Dobler innsatsen for rengjøring av gater og strender

Agüimes kommune sørøst på Gran Canaria dobler budsjettet og ressursene for rengjøring av gater og strender.

Playa Arinaga.

Playa Arinaga.

Et årlig beløp på 1,15 millioner euro er satt av til dette i kommunen i to påfølgende år.

Kommunen er 79,3 kvadratkilometer stor, og har drøyt 31 000 innbyggere samt Gran Canarias største næringspark.

Kontrakten på rengjøringstjenesten er nå lagt ut på anbud.

Blant tjenestene som skal utføres er rengjøring av offentlige veier, gater, gangveier, gatemøbler og strender, fjerning av graffiti, fjerning av uautoriserte plakater, og daglig tømming av avfallsbeholdere.

Kommunen har også nylig fullført en utskifting av belysningen av gater og gangveier i Arinaga til LED-lamper til en kostnad av 1,2 millioner euro.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!