Ti personer etterforskes for dyremishandling på Tenerife

Politiet etterforsker ti personer som er mistenkt for dyremishandling sør på Tenerife, skriver Policia Canaria pressemelding.

Hund_dyremishandling_Tenerife_juni 2023

En av hundene som politiet fant på gården.

19 hunder og en ponni har blitt hentet fra en gård og plassert hos to dyrevernorganisasjoner, skriver politiet i en pressemelding.

Det var en dyrevernorganisasjon som først gjorde politiet oppmerksom på at fire dyr var forlatt på en landbrukstomt og levde under dårlige hygieniske forhold.

Foto: CGPC

Politiets miljøgruppe (GRUMA) gjennomførte inspeksjoner, og fant ut at det var 19 hunder og en ponni på to landbruksparseller i nærheten av hverandre.

Disse dyrene levde også under svært dårlige sanitære og hygieniske forhold.

Flere av dyrene hadde fysiske skader.

Hittil i år har 105 dyr blir tatt vare på etter at dyrevernorganisasjoner har tipset politiet på Tenerife, opplyses det.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!

Tags