To drapssiktet og fem ranssiktet etter masseslagsmål

Tyveri av en smartklokke var opptakten til et brutalt masseslagsmål med knuste flasker som våpen i Las Palmas på lørdag.

Politibil_betjenter_policia nacional

Arkivfoto

Nasjonalpolitiet har arrestert og siktet sju menn etter hendelsen.

To er siktet for drapsforsøk og legemsbeskadigelse, og fem er siktet for ran.

Slåsskampen oppsto i Santa Catalina-parken lørdag morgen etter at en av de involverte angivelig ble fraranet en smartklokke av fem menn.  

I slåsskampen som oppsto, fikk en av de påståtte tyvene så alvorlige kuttskader fra knuste flasker på halsen at han gikk inn i sjokktilstand.

Politi som rykket ut etter å ha blitt varslet av vitner, sørget for at han fikk førstehjelp og raskt ble fraktet til et nærliggende legesenter.

Politiet observerte store mengder blod på bakken da de kom til åstedet, og fant en gruppe menn med kuttskader i en hundepark i nærheten.

Mennene fortalte politiet at de hadde vært i slåsskamp med en gruppe andre menn.

I nærheten fant politiet deretter to menn med blod på klærne som hevdet at de hadde forsvart seg mot en gruppe ransmenn med hjelp knuste flasker.

De fem i hundeparken, som er mellom 23 og 30 år gamle, ble arrestert på mistanke om ran.

Mennene med blod på klærne, 19 og 22 år gamle, ble arrestert på mistanke om drapsforsøk.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!