En halv million mennesker på bystranden i Las Palmas i påsken

I løpet av påsken besøkte 540 276 mennesker stranden og promenaden i Las Canteras, Las Palmas.

Kanariøyene_Gran Canaria_Las Palmas_Canteras_strandfotball

Strandfotball på Canteras-stranden i Las Palmas.

Dette antallet ble registrert i påskeuken med hjelp av elektroniske måle- og kommunikasjonsenheter som er utplassert i området, kalt "Smart strandsystem".

Vind, bølger og farlige brennmaneter av typen portugisiske krigsskip ser dermed ikke ut til å ha holdt folk borte fra stranden i påsken.

6. april var den mest folkerike dagen på stranden, ifølge en pressemelding fra Las Palmas kommune.

Da var det 64 473 mennesker på stranden og promenaden.

6.-9. april tok den kommunale institusjonen Ciudad de Mars rednings- og førstehjelpstjeneste seg av 20 mennesker som hadde vært borti tentaklene til brennmaneter på Las Canteras.

I alt fikk 32 mennesker førstehjelp.

Livredderne på de fem badestrendene i Las Palmas utførte 852 informasjonstjenester og preventive varslinger i løpet av påsken, opplyses det.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!