Hotell på bystranden i Las Palmas er gjenåpnet

Hotellkjeden Sercotel gjenåpnet sist uke et hotell ved Las Canteras-stranden i Las Palmas etter en omfattende ombygging.

Hotell_Gran Canaria_Las Palmas_Canteras

Fra det nyoppussede hotellet.

Hotell Sercotel Playa Canteras har 125 rom fordelt på åtte etasjer, terrasser med badebasseng hvor det er utsikt over havet og cocktailbar, samt restaurant på Canteras-promenaden, ifølge beskrivelsen på nettsidene.

Dette er kjedens tredje hotell i Las Palmas, og det ligger i Portugal-gaten.

I 2021 overtok de Hotel Parque, og i 2022 åpnet de Sercotel Puerto de La Luz, som tidligere het Vista Acuario.

Dette trestjernershotellet har 59 rom, og det er planer om å utøke med 80 rom til.

Hotellkjeden driver hoteller med tre og fire stjerner.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!