Flyr går i bakken – tre ukentlige fly til Gran Canaria forsvinner

Ferdig fløyet: I kveld ble det kjent at flyselskapet Flyr begjærer seg konkurs på onsdag.

flyr konkurs

Mørke skyer, Flyr begjærer seg konkurs.

Det betyr at tre ukentlige avganger fra Oslo til Gran Canaria forsvinner.

Det norske flyselskapet har ikke klart å sikre finansiering for videre drift, og kunngjorde i kveld, tirsdag, at de begjærer seg konkurs onsdag 1. februar 2023.

Selskapet hadde en oppsatt flyvning fra Oslo til Gran Canaria i morgen, onsdag. Den er som følge av kunngjøringen om konkurs nå innstilt, i likhet med alle planlagte flyvninger.

Dermed gjenstår direkteflyvningene som Norwegian, SAS og turoperatørenes flyselskaper har mellom Norge og Kanariøyene.

Det gjenstår å se om konkursen vil påvirke billettprisene til Gran Canaria, og om andre flyselskap vil økte tilbudet.

Oppdatert med mail fra Flyr i kveld klokken 20.20:

Flyr går inn for landing

Vi lyktes ikke med ny finansieringsplan og styret har tirsdag kveld konkludert med at det dessverre ikke finnes alternativer for videre drift. Flyr vil onsdag morgen begjære konkurs. Alle flyvninger er innstilt og billettsalget er stanset.

Tusen takk til alle som har valgt å fly med oss det siste halvannet året, for at dere tok så godt imot oss og for alle heiaropene. Vi kommer til å savne dere alle og beklager på det sterkeste til alle som blir berørt av at vi nå må gå inn for landing.

Vi oppfordrer alle som har bestilt billett hos oss til å kontakte sitt kredittkortselskap for refusjon. Bobestyrer vil heretter overta alt ansvar for Flyr. Selskapet vil dele kontaktinformasjon på flyr.com så snart den blir tilgjengelig.

Tags