ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 29. APRIL 2014 - SIST ENDRET 28. FEBRUAR 2022
Knekkebrød er ikke en del av slanketipset til Herodes Falsk - det har ingen ting med mat å gjøre, og duger bedre til å bygge hus med enn å spise, mener han. Foto: Wasa/Canariajournalen.no

Prøv verdens beste diett

Uansett hva slags mat du velger, vil du gå ned i vekt! Bare en ting å huske! Garantert 100 prosent effektiv! Basert på feit komikers egne erfaringer.

ANNONSE

Det største problemet med slanke seg er at det bare er én ting som virker i det lange løp; å få i seg minst mulig kalorier. Det finnes mange smarte og lettvinte alternativer, som for eksempel LAVKARBO, men alle er dumme, usunne og dyre.

Vil du vite hvorfor du aldri klarer å gå ned i vekt? Svaret er enkelt!

Biffer og fete oster har masse smak og mange kalorier, mens uspiselig mat som for eksempel grapefrukt, nesten ikke inneholder kalorier. Bare denne siste setningen forteller oss at det er umulig for et normalt menneske å slanke seg.

En ”ting” som blir anbefalt å spise om du skal slanke deg er knekkebrød. Problemet med knekkebrød er at det er oppfunnet av svensker, og uansett hva noen påstår, har knekkebrød aldri hatt noe med mat å gjøre.

Om du sender tusenvis av tonn med knekkebrød til sultende folk i Afrika så vil de bygge hus og hytter av dem, uten overhodet engang tenke over at det er mulig å spise dritten.

Etter å ha spist knekkebrød i noen få dager er du så lei av smakløshet at du løper ut og fråtser i potetgull og pizza. Etter kun én uke er du feitere enn noen sinne.

For tiden har jeg hund og ulv i huset. De går godt sammen, men begge er ville etter mat. Aller helst vil de ha den andres mat – selv om det er akkurat den samme maten.

Men uansett hva du setter foran dem, så kaster de seg over det, bare fordi det ikke skal ligge igjen noe til andre. Alt som er spiselig, pluss mange andre ting, slukes øyeblikkelig.

Ønsker du å bli slank, skaff deg ulv eller et par bikkjer. Hver gang du lager mat, så er det bare EN ting du må huske: tilby maten til dem først.

Etter et par uker er du så tynn at du kan leie ut den ekstra ledige plassen i buksa di.

Det går selvsagt ut over dyra som nå blir feite i stedet for deg, men siden dyr verken er opptatt av utseende eller skjønner hva vi sier, blir de ikke flaue når naboen roper:

”Hva faen er det du er ute på tur med? En vannmelon i pels?”

Les også

Slik overlever du påsketuren selv om du er utrent

Verdens tristeste julefortelling

Lær å takle møkkete ferietoaletter fra en erfaren globetrotter

Tre ting du bør vite om ferietemperaturer

Hvorfor du bør velge Kanariøyene fremfor påskefjellet

Hva alle bør vite om farlige dyr på Gran Canaria

ANNONSE

Sikksakk og sidelengs med Herodes Falsk

I spalten Sikksakk og sidelengs i Herodes fotspor skriver Herodes Falsk sine skråtanker om sydenreiser, turister, nordmenn i utlandet osv.

Falsk har hatt feriested på Gran Canaria siden midten av 1980-tallet, og oppholder seg store deler av året på øya.

Han er i det hele tatt en usedvanlig bereist herremann, så du kan trygt ta det han skriver for god fusk.

ANNONSE
ANNONSER