Slik blir et av de nye kjøpesentrene som skal bygges i Puerto Rico

Det skjer ting på tomten der det nye kjøpesenteret The Market skal bygges i Puerto Rico sørvest på Gran Canaria for tiden, og nå foreligger det også en nettside for senteret.

Illustrasjon som viser hvordan det nye markedet skal bli. Ill: The Market

Ifølge The Markets nettsider blir det et øko-vennlig kjøpesenter som skal bygges ved veien som passerer forbi Puerto Rico kjøpesenter, men ikke på tomten der det tidligere lå en nedlagt badepark.

Se promovideo av The Market

The Market skal ligge vis-a-vis BBVA-banken. På badeparktomten kommer angivelig et annet, planlagt kjøpesenter hvor det også skal ligge en kirke. Det blir med andre ord tre kjøpesenter i nærheten av hverandre sentralt i Puerto Rico.

5600 kvadratmeter

Nå pågår utgraving av tomten hvor The Market skal ligge. Senteret skal bli 5600 kvadratmeter stort og ha 26 forskjellige butikker og restauranter.

Kjøpesenteret skal ifølge nettsidene ha vertikale hager, ladestasjoner for elbiler, solcellepaneler og spesialglass som reduserer behovet for luftavkjøling.

Spar Natural

Planen er også å tilby såkalt slow food og helsemat i kjøpesenteret.

Matvarekjeden Spars konseptbutikk Spar Natural med glutenfri mat, helsemat og andre varianter skal etter sigende også inn i senteret i det første faste matmarkedet sørvest på Gran Canaria, som blir på 2600 kvadratmeter.

I det andre nye senteret, det som skal bygges på badeparktomten, er blant annet matvarekjeden Hiperdino og parfymekjeden Fund Grube blant investorene.

Tags