Nå må du betale minst 900 euro for tre hotelldøgn i påsken

Hotellene på Kanariøyene er i ferd med å bli fullbelagt i påsken. Nå må du regne med å betale mist 900 euro for tre hotelldøgn i firestjerners hotell fra torsdag 13. til søndag 16. april.

Hotell Barcelo Margaritas sør på Gran Canaria. Foto: Hugo Ryvik

Ifølge hotelleierne er det fortsatt mulig å finne ledige hotellrom på Kanariøyene i påsken, men de advarer om at det ikke er mulig å finne billig overnatting, skriver avisen Canarias 7.

I turistområder sør på Gran Canaria, slik som Meloneras, er firestjerners-hotellene helt fullbooket i påsken, ifølge hotellportalen Booking.com.

I Maspalomas er de 98 prosent fulle, og i Playa del Inglés 97 prosent fulle. På Fuerteventura er de 87 prosent fullbooket.

Ifølge presidenten i det kanariske handelskammerets turistråd, Santiago de Armas, er det ventet et hotellbelegg på 95 prosent i påsken på Kanariøyene, og det fins alltid muligheter til å finne noe ledig, fordi hotellene aldri kan bli 100 prosent fulle, blant annet på grunn av avbestillinger i siste liten.

Visepresidenten for hotellforeningen FEHT i Las Palmas, Tom Smulders, hevder også at det er mulig å finne noe ledig, men at prisene vil være i forhold til etterspørselen.

I påsken er det ikke bare utenlandske turister som fyller opp hotellene, mange spanjoler ønsker også å tilbringe påsken i hotell på Kanariøyene.