Leiebilundersøkelse: Størst misnøye med Goldcar og Interrent

Interrent har fått den laveste poengsummen på sju år, og Goldcar har vært blant de to dårligste fem år på rad i en undersøkelse av hvilke leiebilfirma folk er mest og minst fornøyd med.

Bilutleiefirma på Gran Canarias flyplass. Foto: Hugo Ryvik

Interrent, som er etablert i 33 land og fins på Kanariøyene, fikk bare 31 poeng i undersøkelsen, som er utført av reisemagasinet Which? Travel.

Goldcar, et spansk utleiefirma som også fins på Kanariøyene, lå helt på bunnen de fire foregående årene og ble i år nest dårligst med en poengsum på 42 av 100.

Begge er eid av det internasjonale bilutleieselskapet Europcar, som kom dårligst ut av de største utleieselskapene. Både Goldcar og Interrent fikk bare to av fem stjerner i kundevurderingene.

Auto Reisen best av alle

Auto Reisen, som også fins på Kanariøyene, kommer best ut i undersøkelsen med en poengsum på 96 av 100. Det er femte året på rad at Auto Reisen topper listen.

Selskapet fikk fem stjerner i nesten alle kategorier, inkludert valuta for pengene i og med at det er ett av de rimeligste utleieselskapene og angivelig ikke overpriser tjenester eller legger på uventede kostnader.

Enterprise var best av de største selskapene med en poengsum på 78.

14 selskap er vurdert i undersøkelsen, som er basert på 2145 kundeanmeldelser. Kun de som fikk minst 30 kundeanmeldelser på Which? Travel er med.

Tags