Kanarisk dagligvarekjede kutter priser

Den helkanariske dagligvaregruppen Hiperdino kunngjør at de har senket prisen på over 900 varer de siste ukene.

Hiperdino senker prisene på Kanariøyene.

Hiperdino har 250 butikker på Kanariøyene.

Hiperdino gjør dette for å leve opp til en uttrykt garanti om å ha de beste prisene på Kanariøyene, opplyses det.

Dagligvarekjeden har hver 14. dag også tilbud på over 600 produkter, og ukentlige tilbud på ferskvarer.

Hiperdino er blant kjedene med størst utvalg kanariske varer og leverandører (40 prosent), og kommer ofte godt ut i prissammenligninger, men møter stor konkurranse fra den spanske kjeden Mercadona og internasjonale kjeder som Alcampo, Spar, Carrefour, Lidl og Aldi.

For tiden har Hiperdino 250 butikker på Kanariøyene, opplyser selskapet.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!