Neste vinter kan du ta minicruise på Kanariøyene

MSC Cruises lanserer cruise Kanariøyene rundt neste vintersesong.

MSC Opera

MSC Opera.

I løpet av sju dager skal cruiseskipet MSC Opera innom flere havner på Kanariøyene og Funchal på Madeira, skriver selskapet i en pressemelding.

Skipet skal ligge i hver havn i opptil 16 timer, tilstrekkelig lenge til at passasjerene kan oppleve smakebiter av kanarisk gjestfrihet, kultur og severdigheter.

Det første cruiset starter i november 2024, og det siste går i mai 2025.

Skipet skal innom Las Palmas på Gran Canaria, Santa Cruz på La Palma, Puerto del Rosario på Fuerteventura, og Arrecife på Lanzarote.

Cruisereiser fra Kanariøyene har blitt etterlyst av Norden i flere år, uttaler Claes Tamm, nordisk sjef for MSC Cruises i pressemeldingen.

Selskapet ser dette som en mulighet til å vinne terreng hos kunder som ennå ikke har prøvd denne reiseformen.

MSC Opera har flere restauranter, et kasino, et avslapningssenter, et badebasseng, og et utendørs badeland.

Det finnes også et treningsstudio og løpebaner samt andre trimmuligheter for de som vil holde seg i form mens de er på cruise, opplyser selskapet.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!

Tags