Norwegian slipper ruter for vinteren 2024-2025

Flyselskapet Norwegian slipper ruter for neste vintersesong med totalt 159 ruter til 71 destinasjoner, deriblant Kanariøyene.

Norwegian har 330 ruter til over 120 destinasjoner i sommer.

En avslappet stund i bassenget.

Selskapet fortsetter med hyppige avganger til populære destinasjoner i Europa fra de nordiske hovedstedene, skriver de i en pressemelding tirsdag 23. januar.

– Vi flyr hyppig til blant annet Gran Canaria, Tenerife, Alicante, Malaga og Barcelona, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Selskapet fortsetter med direkteruter til reisemål i Europa fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

I tillegg blir det direkteflyvninger fra Sandefjord Lufthavn Torp til både Alicante og Gran Canaria, og til Alicante fra både Haugesund og Ålesund, og fra Tromsø til London, København og Longyearbyen.

Nye destinasjoner slippes på et senere tidspunkt.

Rutene fordeler seg som følgende i de nordiske landene:

  • Norge: 92
  • Sverige: 33
  • Danmark: 34
  • Finland: 10

Årsaken til at summen over ikke er lik 159, skyldes at enkelte ruter som går mellom to land er regnet med i begge landene.

Norwegian opererer med et sommer- og et vinterprogram som byttes to ganger i året, i henholdsvis slutten av oktober og slutten av mars.

Om noen uker starter sommerprogrammet med over 330 ruter til over 120 destinasjoner.

Blant en rekke mye besøkte reisemål inneholder også sommerprogrammet noen nyheter, deriblant fra Oslo til Istanbul, Bodrum, Lyon, Montpellier og Basel.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!

Tags