Jubelår for Canariajournalen i 2023

MEST LEST: Med cirka 1,1 millioner lesere, 2,7 millioner leserøkter og 4,2 millioner sidevisninger i 2023, er det satt ny årsrekord for Canariajournalen.

Canariajournalen har satt ny leserrekord.

Vi er hoppende glade for at leserne setter så stor pris på Canariajournalen.

De gledelige tallene kommer fra analyseverktøyet Google Analytics.

Vi fryder oss også over at leserne nå i gjennomsnitt har dobbelt så lang lesetid per leseøkt på Canariajournalen.

Leserveksten har vært god både for vår norskspråklige nettavis, Canariajournalen.no, og for den svenskspråklige nettavisen, Canariajournalen.se.

Canariajournalen ble startet i februar 2011, og er den eneste skandinaviske nettavisen i Spania som har språkvalg mellom norsk og svensk, og dermed når bredt ut til lesere fra både Norge og Sverige.

Oversettinger av artikler mellom norsk og svensk blir gjort av erfarne journalister slik at alle nyanser i språk og budskap blir fullt ut ivaretatt, og ikke med hjelp av kunstig intelligens, språkmodeller  eller automatiske oversettere.

Vår Facebook-gruppe har også hatt god tilvekst i 2023, og nærmer seg nå 32 000 følgere.

Vi tar sikte på ytterligere leservekst i 2024, og gleder oss til å formidle interessante nyheter og nyttig informasjon gjennom det nye året.

Tusen takk til alle dere som bidrar til at Canariajournalen er det mest leste og foretrukne skandinaviske nyhets- og informasjonsmediet på Kanariøyene, og blant de aller mest leste i Spania.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!

Tags