Stjal parfyme for over 10 000 euro på flyplasser

To personer er arrestert for å ha stjålet parfyme for 10 751 euro på to lufthavner på Kanariøyene.

Mann og kvinne på flyplass med trillekofferter

Rent mel i bagasjen?

Tyveriene skjedde i tax free-butikker på Fuerteventuras og Gran Canarias lufthavn, rapporterer Guardia Civil.

En kvinne og en mann, 28 og 31 år gamle, hadde 16 parfymeflasker med seg da de ble arrestert 21. oktober. De skal ha tilstått at parfymen var stjålet.

Etterforskningen startet etter at en vareopptelling på en tax free-butikk på Fuerteventuras lufthavn avdekket at det manglet parfymeflasker.

Forholdet ble anmeldt, og politiet gikk gjennom dagevis med videoopptak fra butikken, for å se om de kunne finne noe mistenksomt.

De oppdaget et par som oppførte seg på en måte som vekket mistanke om at de kunne være tyvene.

Det skal ha vært to tilfeller av parfymetyveri fra den nevnte butikken på Fuerteventura, og ett fra en tax free-butikk på Gran Canaria, hvor arrestasjonen ble foretatt.

Paret kjøpte flybilletter kort tid før avgang for å komme gjennom sikkerhetskontrollen og inn i avgangshallene hvor butikkene ligger.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!