Musiker fra Gran Canaria vant Latin Grammy-pris

Sangeren Pedro Quevedo fra Gran Canaria vant årets Latin Grammy-pris for beste "urbane/fusion opptreden" med "Bizarrap-Quevedo: BZRP Music Sessions, Vol. 52" denne uken.

Pedro Quevedo på scenen i Las Palmas.

Pedro Quevedo på GC Arena i Las Palmas, mars 2023.

Artisten får prisen sammen med den argentinske rapperen Gonzalo Julián Conde, best kjent som Bizarrap.

Han er kjent for sine Bzrp Music Sessions, som er en serie uavhengige spor som han spiller inn med et bredt utvalg av artister.

Latin Grammy-showet ble i år for første gang arrangert utenfor Amerika, nærmere bestemt i Sevilla i Spania.

Pedro Luis Domínguez Quevedo, som er artisten Quvedos fulle navn, er en ung musiker, født i mars 2001 i Madrid og bosatt i Las Palmas på Gran Canaria.

Han har blitt en stor stjerne på rekordtid etter å ha startet sangkarrieren i 2020.

I 2021 nådde debutsingelen "Ahora Siempre" opptil 19. plass på Spotifys globale spilleliste.

Sangen han nå har vunnet en Grammy for, toppet Spotifys globale spilleliste i flere uker på rad allerede før årets Grammy-utdeling.

Quevedo beskrives i pressen av folk i musikkbransjen som har jobbet sammen med ham som en helt normal, trivelig og vennlig ung mann.

Nå er han også en superstjerne.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!

Tags