Billetter til Ed Sheerans stadionkonsert på Tenerife er lagt ut for salg

Den engelske popstjernen Ed Sheeran skal holde konsert på Tenerife til sommeren, og klokken 10 fredag 10. november ble billettene lagt ut for salg.

Ed Sheeran skal spille på Kanariøyene i juni neste år

Fra gårsdagens pressekonferanse.

I skrivende stund, ved 14-tiden lokal tid i dag, var det fortsatt ledige billetter på arenaens sidetribuner på arrangørens nettsider, men andre områder var allerede utsolgt.

Sheeran går på scenen på fotballstadion Heliodoro Rodríguez López i Santa Cruz de Tenerife den 29. juni.

Det er den eneste konserten han holder på Kanariøyene under turneen.

Superstjerne

Ed Sheeran er en umåtelig populær sanger, låtskriver og gitarist.

Han har hatt drøssevis med låter høyt oppe på nasjonale og internasjonale slagerlister opp gjennom årene, til tross for at han bare er 32 år gammel. Karrieren strekker seg over 19 år.

Han har også vunnet mange ettertraktede musikk- og artistpriser.

Overbegeistrede politikere

Øyrådet på Tenerife var vertskap for en presentasjon av konserten i går, torsdag.

Tenerifes president, Rosa Dávila, poengterer i en pressemelding fra øyrådet at konserten er en stor mulighet for å relansere Tenerife som arena for internasjonale arrangementer.

Det går tydelig frem at det ventes et internasjonalt publikum på konserten.

Hun understreker også at Ed Sheeran har en spesiell tilknytning til Tenerife.

Artisten selv har uttalt til pressen at han gleder seg veldig til å spille på øya.

I tillegg uttrykker Dávila stolthet over at det er et lokalt produksjonsselskap fra Tenerife som skal arrangere konserten, New Event Production.

Avhengig av støtten

Produksjonsselskapets direktør, Leo Mansito, sier på sin side at det ville vært umulig å få til konserten uten støtte fra øyrådet, kommunen og Kanariøyenes regjering.

Stor betydning for reiselivet

Lope Afonso, visepresident og reiselivsrådgiver for øyrådet på Tenerife, viser til at store arrangementer er svært viktige, og har en økende innvirkning på markedsposisjonen og turistenes forbruk på øya.

Han mener at konserten vil gi muligheten til å styrke markedsføringen av Tenerife for viktige markeder på den neste utgaven av reiselivsmessen Fitur.

I sommersesongen, når konserten holdes, kommer det vanligvis svært mange britiske og spanske turister til Tenerife, viser han til.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!