Beordret fjerning av elsparkesykler i Maspalomas

Kommunestyret i San Bartolomé de Tirajana har beordret fjerning av elsparkesykler som leies ut uten lisens i Maspalomas sør på Gran Canaria.

Elsparkesykler i Maspalomas.

Elsparkesykler kan ikke parkeres hvor som helst.

Selskapet som driver den ulovlige utleien, fikk 48 timer på seg til å stoppe utleien og fjerne sparkesyklene, men har ikke gjort dette, ifølge en kunngjøring fra kommunen.

Lokalpolitiet er nå bedt om å konfiskere sparkesyklene som står på offentlig plass, og plassere de på et kommunalt lager.

Dette blir gjort i henhold til en inspeksjonsplan som skal gjennomføres de kommende månedene av brudd på regulativet for aktiviteter, ulovlig dumping av søppel, og husokkupasjoner.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!