Mann røykforgiftet i boligbrann i Puerto Rico

Video: To personer som holdt til i en leilighet i Puerto Rico på Gran Canaria, skal ha blitt behandlet for henholdsvis røykforgiftning og panikkangst etter en brann tirsdag ettermiddag.

brann_puerto rico_vallemar 23052023

En røykforgiftet mann ble fraktet til et nærliggende helsesenter for behandling, og en kvinne fikk førstehjelp for panikkangst på stedet av ambulansepersonell, skriver avisen La Provincia.

Brannen oppsto tirsdag ved 14.40-tiden i leilighetsbygningen Vallemar, som ligger i Avenida Lanzarote.

Video: Tove Hakkebo

Øyenvitner opplyser til Canariajournalen at de først hørte et høyt smell, og deretter så røyk og flammer fra leiligheten.

Leiligheten er fullstendig utbrent, ifølge La Provincia.

Brannmannskap rykket ut fra en nærliggende stasjon i Puerto Rico, fra San Bartolomé de Tirajana og fra Arinaga, og fikk raskt slukket brannen.

Bygningen er nå sperret av fordi strukturen kan være skadet av den høye temperaturen.

Bygningen har tidligere lenge vært uten beboere, men har vært tatt i bruk av husokkupanter.

Årsaken til brannen er ikke gjort kjent.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!

Tags