Restaurant fikk pris for bruk av kanariske råvarer

Qué Bueno Gran Canaria Me Gusta-prisen er utdelt til restaurant La Trastienda de Chago i Gáldar på Gran Canaria for utstrakt bruk av kanariske produkter.

Kanariøyene_Gran Canaria_gastronomi_cochino negro canario

Cochino Negro (Kanarisk, svart gris) er en av de lokale råvarene som brukes av restauranten.

Gran Canaria Me Gusta, som er støttet av øyrådet, er en institusjon som fremmer lokale matprodukter og produsenter.

Prisen ble utdelt i messehallen Infecar i Las Palmas sist uke. Foto: Gran Canaria Me Gusta

Andre som fikk heder og ære på messen var blant annet disse:

  • Muxgo, som har fått grønn stjerne i årets Michelin-guide.
  • Carmelo Florido (El equilibrista 33). Beste kjøkkensjef.
  • Casa Brito
  • Gambrinus Las Palmas
  • Tabaiba
  • Etéreo by Pedro Nell

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!

Tags