Stjal leiebil i Puerto Rico for å dra hjem fra fest

Tre natteranglere i Puerto Rico fikk den festsmarte ideen å stjele en leiebil i stedet for å ta taxi for å komme seg hjem.

Mann_bil_parkering_natt

Ikke av de lyseste ideene. Illustrasjonsfoto.

Politiet i Puerto Rico på Gran Canaria etterforsker tre personer som er mistenkt for å bryte seg inn hos et leiebilfirma og stjele en leiebil.

Innbruddet skjedde ved morgengry 16. februar.

Tyvene stjal nøklene til flere biler, i tillegg til å stjele en Skoda Fabia.

Politiet identifiserte de mistenkte etter å ha tatt vitneavhør og studert bilder fra overvåkingskameraer.

Bildene avslørte hvordan de brøt opp dørene til leiebilfirmaets lokaler, og deretter prøve flere fjernkontroller til biler.

Til slutt blinket det i lysene til skodaen som markering på at dørene var låst opp, og de satte seg inn og kjørte av gårde.

Bilen ble funnet gjemt ved en offentlig vei i Telde øst på Gran Canaria med store skader 17. februar.

De mistenkte, en 18-åring, en 45-åring og en mindreårig, er nå siktet for innbrudd, tyveri og skadeverk, skriver Guardia Civil i en pressemelding.

Det hadde trolig vært billigere for dem å ta drosje hjem likevel.

Bli privatsponsor du også! Canariajournalen har valgt å ha alt innhold utenfor betalingsmurer, og finansierer driften med annonser og privatsponsorer, uten abonnement eller pressestøtte. Det koster å drive kvalitetsjournalistikk, og du kan hjelpe oss til å bli enda bedre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valgfri slant med penger: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. På forhånd takk for din støtte!