Annonsere på Canariajournalen

Ønsker du å annonsere på Canariajournalen, den mest besøkte og viktigste nettavisen på skandinavisk for nyheter og nyttig informasjon fra Gran Canaria og Kanariøyene? Les mer her.

Av: Salgsavdelingen redaksjonen@canariajournalen.no

Vi har flere formater, plasseringer og annonsekonsepter å velge mellom. 

Ta kontakt med Canariajournalens salgsansvarlige for priser og annen informasjon:

E-postadresse: annonser@canariajournalen.no

Opptil 130.000 lesere per uke

Canariajournalen er den ledende skandinaviske nyhetsavisen for Kanariøyene. Vi formidler nyheter og informasjon på både norsk og svensk.

Den ble lest av cirka en million som utførte 2,7 millioner leserøkter og leste cirka 4 millioner sider i 2022 (Google Analytics), og er i fortsatt sterk vekst. 

I vintersesongen er det normalt cirka 35.000-130.000 lesere per uke, og 10.000-40.000 per dag.

På enkelte toppdager har vi hatt oppimot 50.000 unike lesere, på månedsbasis opptil over 230.000.

Antallet svenske lesere er i sterk vekst etter at Canariajournalen i desember 2016 innførte språkvalg på svensk og norsk på artikler, skrevet og redigert av norske og svenske journalister.

Sentral nyhetsformidler for Kanariøyene

Norske og svenske nyhetsmedier siterer ofte artikler som først er publisert på Canariajournalen.

Facebook har Canariajournalen over 29.000 følgere, og mange lesere deltar aktivt med meningsutveksling og kommentarer.

Rett annonse på rett sted

Det betyr at en annonse som er synlig på alle sidene til Canariajournalen vil bli vist over 4 millioner ganger for over 900.000 lesere i løpet av 12 måneder, og klikkraten på annonsene er god.

Hvis du selger eller leier ut varer eller tjenester på Kanariøyene, vil en annonse på Canariajournalen treffe rett i hjertet på målgruppen.

Skandinavers største reisemål

Over 860.000 skandinaver besøkte Gran Canaria i 2018, og langt over 1,3 millioner skandinaver besøkte Kanariøyene, ifølge offisielle tall fra statistikkinstituttet Istac.

Skandinaver er den tredje største turistgruppen på Gran Canaria etter tyskere og briter, og svenskene og nordmennene er nummer tre og fire etter britene og tyskerne.

Gran Canaria er med god margin feriedestinasjon nummer en for både nordmenn og svensker, og har vært det i en årrekke. 

Populariteten øker også i sommersesongen. Sommeren 2017 var Gran Canaria det tredje største sol- og badereisemålet for nordmenn og dansker.

Cirka 590.000 svensker, 470.000 nordmenn og  390.000 dansker, i alt over 1,4 millioner skandinaver, valgte Kanariøyene som reisemål i 2017. 

Legger igjen mye penger

Skandinaver er dessuten en kjøpesterk turistgruppe om bruker mer penger på Kanariøyene enn turister fra de fleste andre nasjoner:

450 euro per opphold mot 316 euro for tyskere i 2016 ifølge den offisielle turistundersøkelsen Ecotur.

Alle disse skandinavene har behov for nyheter og informasjon om reising, overnatting, spisesteder, butikker, fornøyelser, severdigheter, aktiviteter og mye mer både før de reiser og under oppholdet på Kanariøyene. 

Den informasjonen kan de raskt og lett finne på Canariajournalen, et moderne tidsskrift på internett for skandinaver som bor, ferierer, eller har planer om å feriere på Gran Canaria.

Seriøs journalistikk

Daglige nyhetsoppdateringer basert på uavhengig, troverdig journalistikk holder leserne oppdatert om det som foregår på øya.

Gode og omfattende guider gir nyttig informasjon, tips og råd for de som skal besøke øya.

Alt dette gjør Canariajournalen til skandinavenes viktigste og foretrukne informasjonskilde for Gran Canaria.

Bli privatsponsor

Vipps: 95749469

Swish: 070 2314 263

Eller kontakt oss på redaksjonen@canariajournalen.no for opplysninger om andre betalingsalternativer.

Tags