Norske firma ga 10 000 euro til organisasjoner for barn

10 000 euro ble gitt til to non-profit foreninger for barn på Kanariøyene under en norsk veldedighetsmiddag 7. mai i Las Palmas.

250 gjester deltok på den norske veldedighetsmiddagen på Hotel Santa Catalina i Las Palmas. Foto: Otech

Pengene gikk til Barrios Orquestados, et sosialprosjekt der barn lærer om akustiske strengeinstrumenter som fiolin, cello og kontrabass, og lærer å spille dem, og til Asociación Tipci, som driver med integrert behandling av cerebral parese-rammede barn.

Fire arrangørfirma

Middagen ble arrangert av de norske selskapene Otech Marine Services, Fred. Olsen Express, Gran Canaria Subsea & Offshore Base (GCSB) og La Canaria Estate.

Prominente gjester

Blant de 250 gjestene som deltok på middagen var ordføreren i Las Palmas, Augusto Hidalgo, Kanariøyenes økonomi- og industriminister, Pedro Ortega, programledere fra kanarisk tv, flere kulturpersonligheter og en rekke representanter for selskaper og organisasjoner på Kanariøyene.

Soul og opera

Gallamiddagen i Santa Catalina-hotellet var også en markering av Norges nasjonaldag.

Soulartisten Mayeline Naranjo og operaduoen “Ultima Llave” underholdt med sang sistnevnte til et bakteppe av vakre naturbilder fra Norge.

Dette er det andre året på rad at veldedighetsmiddagen blir arrangert og penger blir gitt til lokale, veldedige formål. I fjor var det Otech som sto for arrangementet alene.

Et oljemaleri med seilbåtmotiv, laget spesielt for anledningen av Raul Francés Candela, ble loddet ut under middagen.

Lenker

Se avisa La Provincias bilder fra gallamiddagen

Barrios Orcestrados

Middagstaler

Odd Are Tveit (35), Otechs direktør på Gran Canaria og primus motor i arrangementet, holdt en humoristisk tale før utdelingen fant sted på scenen. Foto: Otech