Diskotek i Puerto Rico gjenoppstår som dansested med norsk musikk

Bora Bora disco pub i Puerto Rico på Gran Canaria har byttet navn til Bora Bora skal vi danse? Fredag 17. oktober er det nyåpning, og nå blir det norsk dansemusikk for alle pengene.

Det blir åpent fra 12 om dagen til 4 om natten hver dag på Bora Bora skal vi danse?

Utestedet i andre etasje på det glorete kjøpesenteret et stykke inn fra stranden i Puerto Rico har eksistert i over 25 år. Først som restaurant, så cocktailbar, senere diskotek, og nå, i sin nyeste ham, som dansested med norsk dansemusikk.

Fra far til sønn

Kontinuiteten på eiersiden er det ingen ting å utsette på. I dag er det kanariske Pedro Julio Nieto som eier dette utestedet og La Mar Beach Club ved stranden i Puerto Rico. Tidligere var det hans far som var eier.

Daglig leder er italieneren Vito Cozza, som lenge har jobbet som discjockey på Gran Canaria.

Tar 1000 gjester

Lokalet er 400 kvadratmeter stort, og har plass til 1000 gjester. Sitteplasser fins for 600.

Dansestedet åpner klokken 12, og planen er å spille musikk helt fram til klokken 4 om natten hver dag i uken.

Ofte livemusikk

Til åpningen 17. oktober er dansebandet Pk & Dansefolket booket inn til å spille. I fortsettelsen blir det også lagt opp til at det er norske danseband som skal stå for livemusikken hver søndag fra klokken 15, forteller Line Solemsli, som er artistansvarlig lokalt for Bora Bora skal vi danse?

En dag i uken spiller Los Gumbo Blues Band fra Las Palmas, og andre dager står andre artister som holder til på Kanariøyene på scenen. Pianister skal stå for musikken på dager det ikke er band som spiller.

Solemsli understreker at de ikke kommer til å bruke artister som er «oppbrukt» sør på Gran Canaria ved at de lenge har spilt på mange forskjellige utesteder.

Allsang og grisefester

Det blir også lagt opp til quiz-kvelder, allsangarrangement med kjente norske sangere til å lede an, bingo, rekeaftener og grisefester. Fotballkamper blir vist på dagtid på en rekke store skjermer.

Åpningen skjer klokken 19 fredag kveld.

Familiebedrift

Pedro Julio Nieto er ande generasjon eier av utestedet i Puerto Rico etter sin far. 

Tags