Den populære, norske musikkbaren Buster Bar i Arguineguín stenger etter 17 års drift

Buster Bar på Ancora-senteret i Arguineguín, et populært treffsted som har gledet utallige skandinaver med levende musikk, for det meste fremført av norske musikere, stenger for godt 31. mars.

Nå er det slutt for musikkbaren Buster Bar. 31. mars stenges dørene for godt.

Buster Bar stenger for godt etter denne sesongen, skriver innehaverne på stedets Facebook-side.

Årsaken oppgis å være for strenge økonomiske krav for fornyelse av leiekontrakten.

– Trist og vemodig dette, men nå skal vi kose oss masse sammen disse to siste ukene, og livet går helt sikkert videre, skrives det på Facebook-siden.

Frem til dørenes slås igjen for godt, har du fortsatt noen dager der du kan oppleve denne bastionen i norsk musikkliv sørvest på Gran Canaria for siste gang.

Aktivitetene fortsetter med Terrassejazz på lørdag, konsert med The HatTricks lørdag kveld, visning av superfinalen mellom Rosenborg og Molde på søndag, After Market tirsdag neste uke, quiz på torsdag og jazz og dansemusikk på månedens nest siste lørdag – og den aller siste Terrassejazzen.

Den siste uken i mars holdes utestedet åpent hver dag fra klokken 12. Da skal alt av inventar og utstyr i lokalet selges i et loppetorg.  En mengde musikk- og elektroutstyr fra baren skal også selges.

Den siste tirsdagen i mars blir det After Market for siste gang, og på lørdag spiller HatTricks for siste gang. I tillegg kan det bli noen musikalske godbiter utover i uka, ifølge innehaverne.

Tags