Ny, stor parkeringsplass med ladestasjoner for elbiler i Las Palmas

Las Palmas innviet på torsdag en ny, offentlig parkering på El Muelle del Sapanú med en kapasitet på 300 biler, hvorav åtte har ladestasjoner for elbiler.

Las Palmas har fått en ny parkeringsplass ved siden av det nye akvariet, som er under bygging. Åtte av totalt 300 parkeringsplasser har ladestasjoner for elbiler. Foto: Ayuntamiento de Las Palmas

Av: redaksjonen redaksjonen@canariajournalen.no

Den nye parkeringsplassen er bygd og styres også av det kommunale selskapet Sagulpa. Investering er på 860.000 euro.

Den ligger rett ved siden av det fremtidige akvariet "Poema del Mar", og dekker et område på 8000 kvadratmeter. 300 kvadratmeter av dett er blomsterbed og grønne områder.

Ordføreren i Las Palmas, Augusto Hidalgo, og bystyremedlem for persontransport, José Eduardo Ramirez, deltok i presentasjonen av den nye parkeringsplassen, som vil bli et strategisk knutepunkt for urban reise i dette området av byen.

Havneparkeringen har en parkeringsavgift på 25 euro for 24 timers parkering inntil akvariet åpner neste år. Timeprisen vil være 2,50 euro.  

Parkeringsplassen ligger i nærheten av kjøpesenteret El Muelle, Elder-museet og Santa Catalina-parken, en kort spasertur fra Canteras-stranden.

Tags