35 sportsarrangementer i Mogán i år

Mogán kommune sørvest på Gran Canaria presenterte i går, fredag, sportsarrangementene  som skal gjennomføres i kommunen i år.

Gloria Challenge Mogán i april er et av årets største idrettsarrangement, og tiltrekker seg triatlonutøvere i verdenstoppen.

Det blir 35 arrangementer, tre flere enn i 2018.

Et av de nye er Challenge Nite Race Mogán, et kveldsløp som skal pågå 21. juli med start i Playa de Mogán. Arrangøren er 3Com Squad, og påmeldingen starter mandag 21. januar.

Et annet arrangement som ble løftet frem er Megac Race, et hinderløp som arrangeres av Club Box Dinamic mellom Anfi del Mar-stranden og Aquamarina. 

Nærmest i tid er Clásica de Mogán, et bilrally som går på veier i kommunen i januar. I februar er det Open Mountain Bike (sykling) og  Futvoley-turnering (fotvolleyball). 

Beach Volley International Master 2x2 Tournament (strandvolleyball) på Anfi del Mar pågår i mars. Det gjør også Carrera Popular de Mogán (løping) og Mysterious SUP Race (stående padling).

I april er det Sky Gran Canaria (løping), Junior Challenge (triatlon) og Super Sprint Triathlon samt triatlonet Gloria Challenge Mogán Gran Canaria.

Torneo de Pádel de Verano (padelturnering) og Torneo de Voley Playa (strandvolleyball) på Anfi del Mar pågår i mai. Det gjør også Tu Mejor Puesta de Sol med forskjellige utendørsdisipliner, slik som zumba, vanngymnastikk og yoga, International Day of Yoga og Traiña Trail Costa Mogán (terrengløping).

I juli er det et nytt Challenge Nite Race, svømmekonkurransen Eufemiano Verde Taurito-Playa de Mogán og Desafío (jiu jitsu og Grasping, det vil si bryting, wrestling og beslektede kampsporter) på Puerto Rico-stranden. 

Swim Run Pink Cows (svømming) og enda en Tu Mejor Puesta de Sol arrangeres i august. I september pågår Rock Run Pink Cows (terrengløping), Torneo Mixto de Voley Playa (strandvolleyball) og Enduro Motocross.

Cronoescalada a Cortadores (sykling) og Acebuches Trail (terrengløping) går av stabelen i oktober, Mega Race (løping), Torneo de Pádel de Invierno (padel) og Veneguera Trail (terrengløping) i november. 

Året rundes av med Gloria Open Water (svømming), Gran Canaria Pro Am Be Cordial (stående padling) og Torneo Internacional 3x3 de Voley Playa (strandvolleyball) i desember.

Tags