Marked i Las Palmas utvider tilbudet

Mercado del Puerto, markedet som ligger i havneområdet i Las Palmas på Gran Canaria , har begynt med kulturaktiviteter, musikk og underholdning for barn.

Mercado del Puerto, Las Palmas. Foto: Hugo Ryvik

Under kampanjeslagordet «Oppdag de fem sansene» skal det bli mer liv og røre på det emblematiske markedet med ulike arrangement nesten hver dag i uka.

Markedet ble for fire år siden ble pusset opp, og fikk et løft med serveringssteder i tillegg til de tradisjonelle salgsbodene.

Motevisning og konserter

Nå blir det tilbud på kjøttvarer på markedet hver onsdag, og en smakskonkurranse for restaurantene der besøkende bedømmer maten og kan vinne en middag for to.

Fra torsdag til søndag hver uke blir det presentert kanariske moteklær. Hver lørdag klokken 17.30 er det motevisning, og 18.30 er det konserter med kanariske musikere.

Andre aktiviteter er fotokonkurrranse, kunstutstilling og bokhjørne hvor folk kan sette seg og lese.

På søndager kan du også få massasje, hårklipp, manikyr og bli sminket på markedet. Søndager er dessuten dagen for barneaktiviteter som ansiktsmaling, origami og ballongknyting.

Om markedet

Mercado del Puerto er et matmarked som ligger ved Puerto de La Luz i Las Palmas i en modernistisk bygning fra 1891.Markedet ble fornyet i 1994 og 2011.

Bygningen er på 1700 kvadratmeter. Adressen er Calle Albareda 76.

Tags