Ny fritidspark i Puerto Rico ble åpnet i dag

En rekreasjonspark i Puerto Rico med beliggenhet ved Madrid-veien under motorveibroa i Motor Grande ble åpnet av Mogán kommunes ordfører Onalia Bueno i dag.

Mogans ordfører Onalia Bueno i fritidsparken i Puerto Rico i dag. Valget nærmer seg, og Bueno har vært ofte å se på åpninger i disse dager. Fra i morgen av, 5.mars, til valget er gjennomført tillater ikke valgloven hverken åpninger eller kunngjøringer av prosjekter. Foto: Ayuntamiento de Mogan

Parken er den første av sitt slag i kommunen, som ligger sørvest på Gran Canaria og er svært populær blant utlendinger, særlig skandinaver og briter.

Se bilder fra åpningen.

Parken er 10.100 kvadratmeter stor. Den har grøntområder, sportsanlegg, rekreasjonsområder, skyggeområder, hvilesteder, hundeluftegård som får agilityapparater neste uke, og lekeplass. Det fins også toaletter, også for bevegelseshemmede.

Investeringen er på cirka 1,3 millioner euro.

Parken har inngang både fra sjøsiden og Motor Grande-siden samt parkeringsplass for biler.

En motor fra 1906 som var i drift i dette området, og som er donert av Cortadores de Puerto Rico S.L. er plassert i parken.

Ordføreren understreker i en pressemelding at lignende parker også vil komme i Arguineguin der hvor det skal bygges parkeringshus og i Playa de Mogán.