Savnet nordmann gikk tur i Balito-dalen sørvest på Gran Canaria

Det siste sporet etter den 69 år gamle nordmannen Bjørn Frantzen fra Bodø, som har vært savnet fra Puerto Rico på Gran Canaria siden klokken 13 på lørdag 11. mars, er et signal fra mobiltelefonen i Barranco de Balito.

Bjørn Frantzen ble sist sett på Gran Canaria ved 13-tiden på lørdag. Sivilforsvaret har sendt ut dette bildet av nordmannen.

Det opplyser Guardia Civil til Canariajournalen.

Pleier å gå tur jevnlig

Politiet forteller at Frantzen pleier å gå tur i et bestemt område i Mogán kommune sørvest på Gran Canaria, og at han forlot leiligheten hvor han bodde klokken 13 for å gå tur som vanlig. Deretter har han ikke vært sett.

Bjørn Frantzen ble meldt savnet på søndag av sin kone, ifølge rtvc.es. Ekteparet reiser angivelig hvert år til Puerto Rico og går mye tur.

Sivilforsvaret, Guardia Civil og lokalpolitiet lette etter ham på søndag i øvre del av Puerto Rico-området, i Barranco de Adua de la Perra og i Barranco de Balito.

Leter videre i dag

I dag legger letemannskapet vekt på å søke i det området i Barranco de Balito der Frantzens mobiltelefon sist ga fra seg signal. Området hvor det letes er svært populært blant turgåere.

Bjørn Frantzen blir beskrevet som svært slank og middels høy. Han har tynt, lyst hår og var kledd i grå shorts og lyseblå t-skjorte da han sist ble sett.

Politiet oppfordrer folk til å ringe nødsentralen på 112 (flerspråklig) hvis de har opplysninger som kan føre til at han blir funnet.