Kanariøyene er nordmenns favoritt denne julen også

PRESSEMELDING: Stadig flere nordmenn vil ha palmer og sol i julehøytiden. Cirka 7100 nordmenn reiser med TUI til utlandet i julen, og Gran Canaria er fortsatt den ubestridte favoritten. 

Dette vil nordmenn ha i julen: Sol, varme og badeliv på Kanariøyene. Her fra Amadores-stranden på Gran Canaria, hvor det blir tettpakket med solsultne nordmenn i julen. Foto: Hugo Ryvik

Av: Pressemedling fra TUI redaksjonen@canariajournalen.no

Etter Gran Canaria på topplisten følger to andre kanariøyer, Tenerife og Lanzarote.

Det er mange som liker å komme seg litt vekk fra kulden og julestresset, og tilbringer julen i sydlige strøk, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI, i en pressemelding.

Hun viser til at Kanariøyene er på topplisten. I år tilbringer også rekordmange nordmenn julen i Kapp Verde, som vokser mest hos TUI i vinter, hele 134 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Kanariøyene er mest populært i Europa

Tall fra TUIs kollegaer i resten av Europa viser at Kanariøyene er klart mest populært også i nabolandene. Sveitsere, franskmenn og nederlendere velger imidlertid litt mer eksotiske reisemål:

Den dominikanske republikk, Maldivene og Curacao ligger høyt på listen.

TUI har angivelig fortsatt ledige plasser til varmere strøk i høytiden, blant annet fra Oslo til Lanzarote med avgang 29. desember.

Tags