Maspalomas har fått nye nettsider på fem språk for turisme

Turismedelen av Maspalomas.com fremstår i ny, moderne drakt i fem språk og ble presentert på torsdag av ordføreren i San Bartolomé de Tirajana kommune, Marco Aurelio Pérez Sánchez.

Utsnitt fra de nye nettsidene for Maspalomas sør på Gran Canaria.

Kommunen er den største turismekommunen på Gran Canaria, og nettsidene har lenge hatt behov for en fornyelse.

De fornyede nettsidene har språkvalg for spansk, svensk, engelsk, tysk og fransk. De skal inneholde all informasjon som er relevant for ferierende i kommunen.

Mange turistguider tilgjengelig

Det er blant annet flere turistguider som kan lastes ned fra nettsidene, og en bildebank med over 100 bilder fra kommunen.

Her fins strandguider, bilturguider, vandringsruter, sykkelruter, informasjon om flora og fauna, informasjon om badevannskvaliteten og mer.

Utydelig valg på åpningssiden

På åpningssiden Maspalomas.com kan du velge mellom turismesidene, markert med logoen M+, og kommunens generelle side med informasjon for innbyggere.

Dette valget er imidlertid ikke så godt markert som man kunne ønske, valget skjer ved å klikke på en av to logoer oppe til venstre som ikke er selvforklarende og ikke har noen veiledende tekst, kun logoene.

Lenke til værmelding

En av nyhetene er visning av temperatrur og havtemperaturen på fremsiden som leder deg til værvarselet for Playa Maspalomas  fra Aemet hvis du klikker på den.

Når du kommer til Aemets side, kan du velge værvarsel for andre områder.

Nettsidene har litt smårusk som bør rettes opp, slik som at enkelte tekster er på spansk selv om du har valgt for eksempel svensk.

Dette gjelder blant annet turistguider, som på de svenske sidene heter Guia turisticas, og teksten for vanntemperatur, der det står Ta del agua på de svenske sidene.

Inne på turistguidesidene er det en blanding av svensk og spansk i menyvalgene. 

Tags