51 kanariere har bedt om å bli slettet fra utronettsted

Hittil har 51 personer fra Kanariøyene bedt om at all informasjon om dem skal slettes fra utronettstedet Ashley Madison. Totalt skal det være over 36 000 kanariere som er registrere brukere på nettstedet. 

Dekningskart Kanariøyene

Nettsiden technilogica.cartodb.com har oversiktskart over Ashley Madison-registrerte. Her et bilde av Kanariøyene. 

17 896 er fra Gran Canaria, 13 719 fra Tenerife, 2153 fra Lanzarote, 1548 fra Fuerteventura, 674 fra La Palma, 192 fra La Gomera og 81 fra El Hierro.

Ekteskap blir oppløst

Sju spanske par har skal ha varslet at vil skilles på grunn av avsløringer på nettstedet, ifølge det spanske nettstedet Eliminalia.com, som er spesialisert på sletting av innhold på internett.

Eliminalia avslørte i går detaljer om 1537 henvendelser de har fått om utronettstedet mellom 21. og 26. august.

Det skal også være 18 offentlige personer som har bedt om å få profilene slettet. 50 personer som har utgitt seg for å være offentlige personer har også bedt om å få profiler slettet.

Millioner av brukere

En gruppe hackere slapp i forrige uke fri informasjon om Ashley Madison-sidens 39 millioner brukere rundt omkring i verden etter å ha stilt et ultimatum å stenge nettsiden, noe som ikke ble etterkommet.

På den spanske nettsiden technilogica.com er det lagt ut et interaktivt, søkbart kart som gir en verdensoversikt over Ashley Madison-registrerte.

Tags