Vueling med ti prosent flere flyseter til Kanariøyene

Flyselskapet Vueling øker i vinter antallet flyseter til Kanariøyene med ti prosent fra i fjor vinter.

Vueling øker til Kanariøyene i vinter, i likhet med flere andre flyselskap. Foto: Vueling

Totalt har selskapet satt opp flyvinger med i alt 816.044 flyseter i 46 nasjonale og internasjonale ruter til Kanariøyene fra november til mars, 76.986 flere enn i fjor vinter, skriver de i en pressemelding.

Vueling flyr til alle Kanariøyene unntatt El Hierro og La Gomera.

Gran Canaria

Til Gran Canaria øker tilbudet bare med to prosent fra 275.228 flyseter til 281.464. Totalt blir det tolv flyruter til Gran Canaria. Blant nyhetene er flyvninger fra Amsterdam to ganger i uken, og fra Milano Nantes og Zürich en gang i uken.

 Vueling flyr også til Gran Canaria fra Asturia, Barcelona, Bilbao, Málaga, Paris (Orly), Roma (Fiumicino), Sevilla, og Valencia.

Tenerife

Til Tenerife øker selskapet med 15 prosent til 306.760 flyseter. Blant nyhetene er flyvninger fra Alicante til Tenerife Nord, en rute som ble satt opp i sommer og fortsetter i vinter i og med at den har vært en suksess.

Selskapet flyr også til Tenerifes nordlige flyplass fra A Coruña, Barcelona, Bilbao, Málaga, Santiago de Compostela og Sevilla.

Til Reina Sofía-flyplassen sør på Tenerife er avganger fra Birmingham og Manchester to ganger i uken blant nyhetene, og fra Nantes Roma (Fiumicino), Zaragoza og Zürich en gang i uken.

I tillegg flyr selskapet til Reina Sofia fra Barcelona, París (Orly) og Valencia.

Lanzarote, Fuerteventura og La Palma

Lanzarote får en økning på 22 prosent til 143.160 flyseter på ni flyruter fra blant annet Santiago de Compostela og Zürich.

Fuerteventura får direkterute fra Roma (Fiumicino), hvor selskapet har flyvninger fra flere andre byer i Europa. Det er også ruter til øya fra Barcelona, Bilbao, Málaga, Paris (Charles de Gaulle), Santiago de Compostela og Sevilla. Totalt blir det tilbudt 68.808 flyseter i vinter, to prosent opp fra i fjor.

Til La Palma har Vueling ruter fra Barcelona og Bilbao.

Flere andre flyselskaper har også satt opp flere flyvinger til Kanariøyene vintersesongen 2016/2017, blant annet Norwegian, Iberia Express og Ryanair.

Tags