Game of Thrones kan bli spilt inn på Kanariøyene

Det ryktes at neste sesong av HBO-serien "Game of Thrones" kan bli spilt inn på Kanariøyene.

Ill: HBO

Det skriver nettavisa Vertele, som viser til informasjon på Meridianews.

Folkene fra "Game of Thrones", som leter etter nye lokasjoner hvor det er varmt for innspillinger gjennom hele året, skal ha sett på Gran Canaria, Fuerteventura og Tenerife, og skal ha blitt særlig begeistret for Teide nasjonalpark på Tenerife.

"Black Mirror" gjør innspillinger i Tejeda

En annen internasjonalt kjent serie som går på Netflix, "Black Mirror", er allerede i gang med å filme i fjellandsbyen Tejeda denne uken, ifølge avisa Canarias 7.

Gatene i byen skal ha blitt gjort om til et gatemarked for anledningen. Duncan Pow ("The Infiltrator") og Faye Marsay ("Game of Thrones") skal ha vært der under innspillingene.

Tidligere er episoder til den evigvarende og stadig populære BBC-serien «Dr. Who» spilt inn på Kanariøyene.

"Canarywood"

Kanariøyene er blitt høyaktuell både for internasjonal  film- og serieinnspillinger de siste par årene, i den grad at begrepet "Canarywood" har dukket opp i pressen. 

I helgen var Brad Pitt og Marion Cotillard på plass i Las Palmas for innspilling av scener til spillefilmen "Allied". Pitt dro på mandag videre til Fuerteventura, hvor det ble filmet i Los Arrabales i Malpaís Grande de Pozo Negro.

Det var scener der skikkelsen som Brad Pitt spiller, en britisk spion som infiltrerer nazistene i Marokko under andre verdenskrig, ble hentet av en bil på en ørkenslette etter å ha hoppet ut i fallskjerm som ble filmet.

Brad Pitt er superpopulær på Kanariøyene etter at han hjalp en 11 år gammel jente blant publikum i Las Palmas som sto i fare for å bli klemt mot et gjerde, en nyhet som har gått verden rundt.

Tags